img

Паприка – приправа з слабожгучій стручкового солодкого перцю. Паприкою називають як сам перець, так і спецію з нього. Приправа може бути жовтого, зеленого, оранжевого і червоного кольору, в залежності від вихідного сорту перцю. В основному паприку роблять з м’ясистого червоного болгарського перцю. Спеція має легкий солодкуватий смак.

Паприку додають у масу різноманітних страв від супів до соусів. Особливо добре вона доповнює будь-яке м’ясо; відмінно поєднується з овочами, особливо капустою і помідорами.

В Угорщині з паприкою готують знамениту страву – курча з паприкою. А звичайне пюре з картоплі перетворюється в апетитний і надзвичайно смачний гарнір, якщо додати в нього паприку, часник, коріандр, чабер, лавровий лист і базилік. Крім смаку паприка дарує страв красивий помаранчевий або червоний колір, але тільки при нагріванні.

Якісна паприка повинна бути яскраво-червоного кольору. Зберігати її найкраще в темному сухому місці, бо сонячне світло позбавляє її смаку і аромату.

Паприка багата на вітамін С, якого містить більше ніж цитрусові. Вона покращує травлення, кровообіг, роботу підшлункової залози, допомагає при ревматизмі.

Спеції оптом, приправи оптом, прянощі оптом по Україні - Паприка оптом

Увага! Оптовий замовлення спецій від 1 упаковки. Менший обсяг - ціни обговорюються персонально

Хочете купити Паприку оптом ?
Зв'яжіться з нами за номером телефону або оформіть замовлення на сайті.

Тел. 050 409 10 80 , +38 050 655 64 23

img
img
img