Печериці багаті білками, вуглеводами, клітковиною, мінеральними речовинами, вітамінами.
У кулінарії використовують в основному вирощені штучно гриби. Смак сирих печериць нагадує горіхи. Перед приготуванням їх треба очистити від бруду і ретельно промити під проточною холодною водою. Тільки не варто їх замочувати, так як вони наситяться водою і стануть водянистими і несмачними.
Печериці добре поєднуються з м’ясом, овочами. З них роблять соуси, підливи, суфле, начинки для пирогів. Гриби можна варити, тушкувати, смажити, запікати в духовці, смажити на грилі, готувати в глиняних горщиках.
Печериці мають протипухлинну та антибактеріальну активність; знижують рівень холестерину в крові і ризик захворіти на атеросклероз. Пантотенова кислота печериць знімає втому.
Спеції оптом, приправи оптом, прянощі оптом по Україні - Печериці сушені оптом
Увага! Оптовий замовлення спецій від 1 упаковки. Менший обсяг - ціни обговорюються персонально
Хочете купити Печериці сушені оптом ?
Зв'яжіться з нами за номером телефону або оформіть замовлення на сайті.