М’ясні субпродукти містять величезну кількість поживних речовин і є джерелом корисного білка, збагачують раціон цінними вітамінами та мінералами, і будуть цікавим доповненням до вашого раціону харчування. Сушені продукти можна приготувати різними способами, їх використовують в регіональних кухнях багатьох країн і ресторанах світу, включаючи Італію, Німеччину і Францію.
М’ясні субпродукти – це їстівні внутрішні органи тварин, в тому числі: печінка, шлунки, нирки, легені, серце, мозок, язик, тимус і інші частини тіла, які не є м’язами та кістками. Різноманітність субпродуктів дуже велика, а їх органолептичні властивості і харчова цінність залежать від типу органу і його походження. Сушені субпродукти багаті корисним білком, вітамінами та мінералами, а їх зміст залежить від виду субпродуктів. Печінка, мозок, нирки, язик, серце і легені характеризуються найвищою харчовою цінністю.
Субпродукти у вигляді порошку – відмінне джерело вітаміну А, В12, В2, а ніацином особливо багата печінка. 100 г печінки покривають добову потребу дорослої людини у вітаміні A і B12 більш ніж на 1000%. При цьому найбагатшою вітаміном A є теляча печінка, а яловича характеризується найвищим вмістом вітаміну B12. Вітамін А позитивно впливає на зір і знімає запалення, знижуючи ризик захворювань, викликаних окислювальним стресом та запаленням. Крім того, вітамін А підвищує імунітет і сприятливо впливає на шкіру. Завдяки вмісту вітамінів групи В субпродукти підтримують роботу нервової системи і захищають від розвитку деменції, хвороби Альцгеймера і депресії.
Компанія Фітопром пропонує вам купити сушені продукти за вигідною вартістю на території України.
Спеції оптом, приправи оптом, прянощі оптом по Україні - М'ясні субпродукти оптом
Увага! Оптовий замовлення спецій від 1 упаковки. Менший обсяг - ціни обговорюються персонально
Хочете купити М'ясні субпродукти оптом ?
Зв'яжіться з нами за номером телефону або оформіть замовлення на сайті.