Чабер володіє чудовим ароматом і надає їжі особливий неповторний пряний смак, тому його досить широко і часто застосовують в кулінарії. Ще чабер відмінний натуральний консервант, так як надає бактерицидну дію.
Чабер відноситься до спецій, які треба застосовувати окремо або зовсім трохи, щоб не заглушити загальний смаковий букет страви і не зробити його гірким. Найкраще чабер поєднується з майораном, розмарином, орегано, часником, шавлією, паприкою, лавровим листом, фенхелем, петрушкою, червоним і чорним перцем. Союз чабера з будь-якої з цих спецій робить блюдо вишуканим на смак і аромат.
Сушений чабер ідеально підходить страв з бобових, грибів (крім печериць), до картопляних і м’ясних салатів, смаженої і відвареної риби, вусі. Його рекомендують додавати в квашену капусту, страви з сиру, грінки та солоне печиво.
Сушений чабер має ще більше вираженим ароматом, ніж зелень, і ідеально доповнює смак страв з овочів, птиці та телятини. Як консервант добре його додавати в маринади і заливки.
Слід пам’ятати, що чабер не варто довго варити, тому що при тривалій тепловій обробці він надає страві гіркоту.
Спеції оптом, приправи оптом, прянощі оптом по Україні - Чабер оптом
Увага! Оптовий замовлення спецій від 1 упаковки. Менший обсяг - ціни обговорюються персонально
Хочете купити Чабер оптом ?
Зв'яжіться з нами за номером телефону або оформіть замовлення на сайті.