Русский / Українська

Сушені гриби оптом

Глива сушена

Глива сушена
Купить оптом

Лисички сушені

Лисички сушені
Купить оптом

Печериці сушені

Печериці сушені
Купить оптом


Сушені гриби оптом по Україні

Компанія ТОВ «Фітопром» поставляє спеції оптом, приправи оптом, прянощі оптом по Україні

 

Сушені гриби оптом по Україні
Хочете купити Сушені гриби оптом? Скачайте оптовий прайс - сушені гриби за оптовими цінами) і зробіть замовлення. Тел. 050-409-10-80, 067-101-87-31, 063-104-94-22.

Увага! Оптове замовлення спецій від 1 упаковки. Менший обсяг - ціни обговорюються персонально


Гриби в сухому вигляді зберігають всі цінні елементи, мінерали і вітаміни, що містяться в свіжому продукті, але в набагато більшій концентрації.

Багатофункціональний рибофлавін відповідає за загальний стан організму, але особливо важлива його роль для нормальної роботи щитовидки . Алкалоїди герцедін і черепнік - запобігають і лікують прояви стенокардії, а також додають бадьорості і підвищують сили. Глікоген, жири, білки і вуглеводи - в повному обсязі присутні в сушеному продукті. Вітаміни А (відомий як каротин), С, В1 - зберігаються без змін, як, втім, і значна кількість вітаміну D.

Сушені гриби - це універсальний продукт, який не тільки довго зберігається без особливих умов, а й здатний відновлюватися в смакових якостях і корисності за дуже короткий термін. Для цього достатньо залити сухі гриби окропом (якщо ви збираєтеся готувати грибний суп) або холодною водою (якщо готуєте, наприклад, піцу) - і дати грибам насититися вологою протягом години. Використану воду слід злити, а розм'якшені гриби нарізати або використовувати цілими в будь-яких стравах: суп-пюре, рагу, пироги та ін.

Заготівля сушених грибів - це кропітка і складна праця. Не секрет, що збір грибів в лісі вимагає хорошої фізичної підготовки, витривалості і уважності, а й сам процес підготовки грибів до сушіння досить копіткий і багатоетапний. Перш за все, гриби слід акуратно очистити від залишків землі, ми робимо це спеціальними пензликами з жорсткою щетиною, далі очищаємо капелюшки від трави і листя - на цьому етапі ми використовуємо м'які вологі серветки. Після того, як лісові гриби очищені, ми приступаємо до нарізки - кожен гриб таким чином поділяємо на равноразмерние пластини, які укладаємо на деко і сушимо з березових грибних «саунах» при температурі не більше 60 градусів протягом 3-6 годин.

Сушені гриби досить невибагливі - просто подбайте про те, щоб гриби зберігалися в сухому, темному і провітрюваному місці - сушені гриби боятися вологи, але їм потрібно дихати. Якщо ви звикли мати грибний запас під рукою (на кухні), то зручніше за все буде зберігати гриби в скляній щільно закритій банці. На кухні, як правило, волого, а сушені гриби дуже швидко здатні вбирати вологу, і це може значно скоротити термін їх зберігання. Ми рекомендуємо зберігати сушені гриби в скляній банці з кришкою, а термін зберігання, протягом якого сушені лісові гриби зберігають повноту аромату і смаку визначаємо як один календарний рік.


Всі товари на сайті за алфавітом