img

Кориця має насичений солодким ароматом і терпким терпким смаком. Сфера застосування кориці в кулінарії досить широка. Її додають в перші і другі страви; десерти; гарячі і холодні напої – чай, кава, какао, компоти, киселі, коктейлі; в алкогольні напої – грог, вино, глінтвейн, пунш, лікер; кондитерські вироби – пряники, торти, пироги, печиво, шарлотки, льодяники і шоколад, пудинги.

Кориця входить до складу деяких видів ковбас, в паштети й інші м’ясні вироби. Її додають в швидкопсувні продукти, тому що вона має бактерицидні і консервують властивостями.

Дивовижний смак і аромат при додаванні кориці набувають джеми, варення, крему, морозиво, муси, молочні каші, кефір і кисле молоко, вироби із сиру.

Кориця прекрасно поєднується з яблуками, грушами, черешнею і вишнею, апельсинами, айвою, лимонами, мандаринами і грейпфрутами, курагою і гарбузом; з іншими прянощами: розмарином, гвоздикою, пачулі, лавандою, кардамоном, коріандром, ваніллю, чебрецем і мускатним горіхом.

Корицю в гарячі страви додають хвилин за 10 до закінчення приготування, так як при тривалій тепловій обробці вона починає гірчити. Додають корицю і в маринади. З нею маринують м’ясо, гриби, фрукти і овочі. Кориця покращує якість крові. Вона сприяє продукуванню структурних і регуляторних протеїнів в кістках; транспортуванні кисню в крові; нормальному обміну речовин і зростання нових клітин; уповільнює процеси старіння організму.

Спеції оптом, приправи оптом, прянощі оптом по Україні - Кориця оптом

Увага! Оптовий замовлення спецій від 1 упаковки. Менший обсяг - ціни обговорюються персонально

Хочете купити Кориця оптом ?
Зв'яжіться з нами за номером телефону або оформіть замовлення на сайті.

Тел. +38 (050) 409 10 80 , +38 +38 (050) 655 64 23

img
img
img